image

De Challenge

Op 16 maart 2019 vindt de All Terrain Survivalchallenge plaats! Tijdens deze uitdagende wedstrijd overwin je zo’n 25 touw- en combinatiehindernissen, op een parcours van 5 of 7 km. Doe mee en neem het op tegen je medestudenten! Je kan meedoen in een van de volgende categorieën:


5 km, recreanten Team-challenge

Tijdens de Team-challenge strijd je in een team van max 5 vrienden tegen andere teams. De wedstrijd vereist een combinatie van kracht en uithoudingsvermogen, en ook de helpende hand van je teamgenoten komt goed van pas! De route gaat geheel over het terrein van de TU/e en bevat ~ 25 touw- en waterhindernissen. Modder en vieze kleren zijn dus niet uitgesloten, maar gelukkig krijg je voor de start een shirt wat tegen een stootje kan.
7 km, wedstrijd-challenge

Ervaring met Survivalsport? Dan is de 7 km iets voor jou. Deze afstand overlapt grotendeels met de 5 km, maar bevat daarnaast ook een reeks pittige combinatiehindernissen. Techniek en uithoudingsvermogen zijn onmisbaar!
Vrijwilligers

Wil je de wedstrijd liever van de zijlijn aanschouwen? Of je vriend/vriendin/familie aanmoedigen wanneer die het ‘t hardst nodig heeft? Schrijf je dan in als vrijwilliger tijdens de challenge. In ruil daarvoor kan je op vrijdagavond 9 juni zelf (gratis) meelopen met de vrijwilligers. Schrijf je hier in!